hu   |   en   |   de   |   ro

Opinie


Nagyné Peley Anita
(Debrecen)
2013-01-11 08:37:00
Practic toţi dinţii mei se mişcau, aveam o proteză pe care abia o puteam folosi, când l-am vizitat pe Dr. Székely Attila în cabinetul său din strada Kristály (pe un pliant am citit despre posibilitatea implantului). După o săptămână aveam deja implanturi, iar peste încă o săptămână aveam o dantură nouă frumoasă şi rezistentă. În cadrul unei alte şedinţe planificate, s-a efectuat aceeaşi operaţiune şi pe maxilarul superior. Este incredibil faptul, că intervenţia care mi se părea înspăimântătoare – introducerea unor şuruburi în maxilar! – este de fapt atît de neplăcută precum o extracţie de dinte. Datorită sedării superficiale totul părea că durează câteva minute, şi este nedureros! Sunt fericit, că am descoperit o echipă formată din stomatologi, asistenţi, tehnicieni dentari care sunt profesionişti şi atât de empatici. Mulţumiri pentru munca lor, şi le recomand la toată lumea, atât tinerilor cât şi celor în vârstă.
2012-06-13 08:43:00
Am vizitat cabinetul stomatologic pentru schimbarea coroanelor de pe dinţi frontali ai maxilarului superior. Am fost primit de o asistentă foarte amabilă, şi de un ambient pretenţios şi liniştit. Dr. Székely Attila mi-a recomandat o lucrare de protetică dentară din zirconiu. A efectuat pregătirea dinţilor ce urmau a fi înlocuite cu mare precizie, şi a avut grijă să nu simt nici o durere iar dinţii noi să pară cât mai naturali. Împreună am vizitat şi tehnicianul dentar, unde era necesar efectaurea unor modificări minore. Tehnicianul dentar a efectuat lucrarea rapid şi meticulos. Rezultatul final este că acum NU SE POATE OBSERVA DIFERENŢA DINTRE DINŢII MEI ARTIFICIALI ŞI CEI NATURALI. Lucrarea dentară nu a afectat nici capacitatea de producere a sunetelor.

Gálné Veresegyházy Anikó
(Debrecen)

Pesti Gyuláné
(Sióagárd)
2012-05-29 08:45:00
Dantura mea inferioară era complet distrusă, am avut doar cinci dinţi frontali, dintre care care 2 s-au rupt, două se mişcau, aşadar nu prea puteam să mai zâmbesc, şi mâncam fără să pot mesteca mâncarea  În cabinetul stomatologic lui Dr. Székely Attila situat în strada Kristály din Debrecen, a fost o operaţie de prezentare pentru înlocuirea întregii danturi inferiorare, iar eu m-am înscris ca şi voluntar. Partea chirurgicală s-a efectuat de către Dr Szőke Ádám. A extras cei 5 dinţi, şi a introdus 8 implanturi. Această procedură a durat 1 oră, şi era complet nedureroasă. Înlocuirea a celor 12 dinţi s-a efectuat de către Dr Székely Attila. Mi-a oferit posibilitatea protezei temporare până la efectuarea lucrării dentare definitive, dar fiindcă nu aveam atât timp la dispoziţie, nu m-am folosit de această posibilitate. În ziua de miercuri din cursul celeilalte săptămâni a încercat lucrarea de protetică, pe care în cealaltă zi a fixat-o provizoriu. În luna noiembrie a luat jos proteza, a completat spaţiile estetice. (Să nu rămână spaţii după vindecarea plăgilor postextracţionale). După acestea a fixat-o definitiv. Am avut parte de serviciu medical rapid, precis, politicos, şi nu în ultimul rând nedureroasă. Până la ora actuală nu au apărut deloc acuze, pot să mănânc mere fără griji, pot să rup şi o sfoară cu dinţii :) În toată viaţa mea îmi era frică de medicii stomatologi, nu am suportat nici aerul din cabinetul medical, dar aici puteam să stau liniştit în scaunul stomatologic, respirând aer curat. Examinările de control s-au desfăşurat într-un mod foarte plăcut. Recomand cu încredere la toată lumea. SĂ NU VĂ FIE FRICĂ
2012-05-23 13:56:00
Din păcate am avut foarte multe probleme stomatologice încă din copilărie. Fiind o femeie tânără, umblam mai mult la medicul stomatolog decât la coafor sau la cosmetică. şi întotdeauna am încercat să găsesc „cel mai bun” din oraş, dar după cum s-a dovedit ulterior: n-am reuşit. Din cauza „greşelilor” multiple, şi a tratamentelor endodontice, obturaţiilor radiculare efectuate necorespunzător, dinţii mei s-au inflamat şi au provocat multe alte boli. O prietenă mi-a povestit că a auzit de mai multe ori numele Dr. Székely Attila şi a colegilor acestuia, numai păreri pozitive despre ei, şi m-am gândit să încerc şi eu. Recunosc, că îmi era tare frică! Acum, când îmi amintesc de acestea, doar zâmbesc cu noua mea dantură J pentru că nu aveam de ce să mă tem!! Ambientul plăcut, şi atitudinea pozitivă din partea D-lui Dr. încet m-a liniştit şi pe mine. Am ştiut că voi avea parte de o intervenţie sub sedare superficială, şi nu voi simţi nimic, dar fiindcă aveam nevoie de 8 implanturi, m-am temut că voi avea mari dureri,....dar m-am înşelat J Nimic! Şi asta m-a surpins cel mai mult pe mine! Ulterior mă bucur că am început toată procedura şi am trecut peste partea mai grea. Am scris aceste rânduri ca să dau şi pentru alţii putere, sper că a ajutat! Doresc să îi mulţumesc şi pe această cale lui Dr. Székely Attila pentru intervenţia rapidă, nedureroasă, şi nu în ultimul rând pentru atitudinea deosebit de pozitivă, amabilă, ce ajută foarte mult în asemenea cazuri. Urez toate cele bune tuturor lucrătorilor clinicii!!

Szolnoki Zsuzsa
(Debrecen)

Szabó Frigyes
(Debrecen)
2012-05-17 21:30:00
Au trecut aproape 10 ani de când Dr. Székely Attila este nu numai medicul meu stomatolog, dar şi ai întregii familii. Toată lumea îl vizitează cu încredere, fiindcă după părerea mea încrederea este cel mai important şi în acest domeniu! De când el este medicul nostru stomatolog, fiecare membru al familiei ştie că nu poate avea surprize neplăcute şi că vor avea parte într-un tratament nedureros. şi în cursul săptămânii am avut parte de o surpriză plăcută, “echipa” (D-l Doctor, asistenta şi tehnicienii) iar au întrecut aşteptările mele. Au aplicat 2 coroane în maxilar, care atât din punct de vedere estetic cât şi funcţional au ieşit perfect. Nici nu am curajul să vă spun cât a durat tratamentul, dar expresia “rapid, ca fulgerul” cred că se potriveşte în cazul acesta! Sper că ceilalţi pacienţi nu se vor folosi de aceste rânduri în sensul greşit :) ... După cum a spus şi colegul meu de muncă: „Asta da! Nu cred că mai este cineva în Debrecen la care i-au aplicat aşa repede coroane .Cum intri în cabinet, se simte experienţa, încrederea în sine, exigenţa. D-l Doctor, dar şi asistenţii şi tehnicienii dentari au o pregătire profesională deosebită. Iar clinica este.. cum să spun?... ca în Vest. Toată lumea ar trebui să meargă şi să vadă personal toate acestea! Dacă nici atunci nu vă vine să credeţi, veţi fi convinşi!... de dinţii Dvs.! Mulţumesc tuturor pentru performanţa deosebită!
2012-05-15 13:57:00
L-am vizitat pe Dr. Székely Attila în cabinetul său din strada Kristály din Debrecen la recomandarea unui prieten tehnician. Porţelanul de pe dantura mea superioară (lucrare făcută de aproximativ un an), s-a rupt. Medicul meu stomatolog nu mi-a dat garanţie pe lucrare, şi m-a trimis. Aşadar l-am vizitat pe D-l doctor Székely Attila, care după efectuarea radiografiei, a zis că trei dintre dinţii aflaţi sub coroanele aplicate în urmă cu un an nu se pot salva. Mi-a recomandat, ca în loc să îmbunătăţim stratul de porţelan, să luăm jos jumătate din dantura superioară, şi să efectueze extracţia dinţilor stricaţi de sub dantură, şi să introducem implanturi în locul acestora. M-am gândit foarte mult la intervenţie, fiindcă îmi era tare frică. Însă trebuia să recunosc că aceasta era cea mai bună soluţie. Într-o şedinţă a scos coroanele, a efectuat extracţia dinţilor şi introducerea implanturilor. Oricât de incredibil ar fi, nu am simţit durere. La o săptămână de la introducerea implanturilor s-a pregătit noua mea proteză superioară. Nu am simţit durere nici ulterior introducerii implanturilor. După aproximativ o jumătate de an m-am hotărât să fixăm şi dantura de jos cu mini implanturi. În partea de jos s-au introdus patru mini implanturi, şi puteam să folosesc în continuare vechea dantură. După aproximativ două luni s-au aplicat bonturile dentare, care deja au fixat complet proteza mandibulară. Acum pot să râd, să casc, să mănânc, şi proteza mea tot nu se mişcă. Şi soţul meu şi-a fixat proteza mandibulară cu mini implanturi, şi a avut experienţe bune. De exemplu pote muşca într-un măr fără griji. Nici el nu are acuze. Mulţumim pentru atenţie, pentru pregătirea profesională, empatia deosebită şi amabilitatea asistentei, şi pentru precizia şi lucrarea efectuată la termenul promis de către echipa tehnicienilor dentari. Recomand tuturor care au probleme cu dinţii, dacă au edentaţii sau dacă îi deranjează mişcarea danturii, vizitaţi clinica, şi aveţi încredere în munca lucrătorilor de acolo! Multe mulţumiri D-lui Doctor şi echipei lui!

Szabó Istvánné
(Debrecen)

Selmeczyné Nagy Irén
(Debrecen)
2012-05-09 17:18:00
Dinţii mei erau dezordonaţi, cu spaţii între ele, şi sub coroană erau stricaţi. Am decis că această situaţie este de nesuportat, deci trebuie să remediez starea dinţilor mei cât de repede. Am citit într-un pliant despre implanturi, şi despre posibilitatea promoţiei acordate de către Dr Székely Attila. După câteva zile urmând programarea telefonică în prealabil, eram deja – plin de frică - în cabinetul din strada Kristály din Debrecen. Aici de la D-l doctor am primit informaţii detaliate şi complete despre posibilitatea implantului monofazic. După perioada de gândire de o zi am decis pe lângă introducerea implantului efectuat sub sedare. Intervenţia aşadar era complet nedureroasă şi nu am rămas cu amintiri neplăcute despre intervenţie. La o săptămână după implant, puteam să reiau activitatea de zi cu zi cu dantură superioară şi inferioară nouă. Mulţumesc şi pe această cale lui D-l Doctor, asistentei amabile şi echipei de tehnicieni dentari! Este mare bucurie să fac cunoştinţă cu această parte într-adevăr nedureroasă a stomatologiei. Aici vreau să menţionez, că de fiecară dată la ora programată eram deja în scaunul stomatologic, aşadar nu este nevoie de aşteptare de ore întregi, ce ar îngreuna programul bolnavului. Mulţumesc tuturor lucrătorilor, care au contribuit la realizarea noii mei danturi. Recomand tuturor persoanelor cu probleme stomatologice să viziteze cabinetul, şi să aibă încredere în munca punctuală, precisă efectuată de către D-l Doctor!
2012-03-04 14:59:00
Am venit în Debrecen pentru tratament stomatologic. Serviciul era excelent, clinica este modernă, personalul prietenos, şi călătoria bine organizată. Cheltuielile sunt mult mai reduse decât acasă. Nu pot decât să recomand tuturor clinica Hungarian Dental Clinic şi medicii excepţionali de aici.

Alexander Kratzer
(Albstadt, Németország)

Friedrich Klausmann
(Lübeck, Németország)
2012-03-04 09:03:00
Tratament stomatologic nedureros? Nu credeam, că există aşa ceva. Acum ştiu din propria experienţă, că nu este de ce să mă tem de tratament stomatologic. Am avut parte de atenţie deosebită. Am fost tratat de medici cu pregătire profesională excepţională.
2012-03-04 09:01:00
Familia şi prietenii au fost împotriva faptului, ca eu să călătoresc în străinătate pentru tratament de cosmetică dentară. Însă experienţele mele legate de Hungarian Dental Clinic sunt foarte bune. Am reuşit să obţin cel mai bun rezultat şi cea mai bună calitate estetică, şi pe lângă aceasta mi-am petrecut concediul într-un oraş deosebit de frumos.

Lena Krüger
(Berlin, Németország)

Johanna Fischer
(Essen, Németország)
2012-03-04 09:00:00
Distracţie şi zâmbet extraordinar! Nu credeam că acestea pot exista şi concomitent. Eu şi prietena mea am petrecut zile fantastice în Debrecen, la clinica Hungarian Dental Clinic. Oamenii sunt prietenoşi şi iubitor de oaspeţi, oraşul este superb şi sunt nenumărate posibilităţi pentru petrecerea timpului liber între tratamente. Mai presus de toate medicii au efectuat muncă profesională.
Ellenőrző kód