Stai aproape! Cheia pentru o recreație minunată

Alături de clinică, le oferim pacienților noștri confortul unui hotel de patru stele chiar și în camerele standard. Aerul condiționat, paturile duble, mobilierul modern și baia cu duș cu iluminare ambientală asigură relaxarea fără griji după tratament! În departamentul Wellness este dotat cu jacuzzi, saună și baie de imersiune, unde experiența de împrospătare și revigorare este garantată!

Hotelul a fost construit în principal pentru pacienții care urmează tratamente stomatologice. Personalul nostru este instruit și bine pregătit pentru nevoile pacienților care au trecut prin tratamente cu implanturi dentare.

Hotelul nostru funcționează doar cu 9 camere, astfel încât atmosfera familială este asigurată și, în plus, vă puteți întâlni cu oaspeții care își fac tratamentele sau controalele, astfel încât vă puteți întâlni cu alte persoane cu care puteți experimenta împreună înlocuirea dinților și, de asemenea, cu alte persoane care sunt bucuroase să vă împărtășească experiențele lor.

  • Nu trebuie să suferiți în traficul aglomerat!
  • Poți economisi banii de taxi!
  • Personalul de înaltă echipare vă așteaptă în 0-24!
  • Locul perfect pentru o recreere adecvată după tratament!
  • Ofertă specială pentru pacienții noștri!

Înainte După, lucrări dentare la care vă puteți aștepta

Restaurarea completă a maxilaruluiRestaurarea completă a maxilarului
Anomalii hemoragiceAnomalii hemoragice
Anomalii hemoragiceAnomalii hemoragice
recuperează-ți zâmbetul
sau sunați-ne 0036203816928

Pacienții noștri spun...

map

Solicitare de programare

Dacă doriți să discutați despre nevoile dvs. și să ne explicați situația dvs. dentară, vă rugăm să completați formularul de contact și vă vom răspunde în termen de 24 de ore sau rezervați o programare și primiți planul dvs. de tratament personalizat.
Pentru mai multe detalii despre cum vă putem ajuta vă rugăm să ne lăsați și numărul dumneavoastră de telefon, vă vom suna înapoi și vă vom răspunde la orice întrebare legată de tratamentul dentar.

*Indică câmpuri obligatorii
trimite

Mulțumesc

Am primit e-mailul, vă mulțumim. Colegul nostru vă va contacta în curând.

În cazul în care nu am reușit să vă contactăm din cauza unor motiv, cum ar fi, de exemplu, că ați scris greșit numărul de telefon sau că linia a fost ocupată de mai multe ori, atunci vă vom contacta la adresa de e-mail indicată.