Ép-Dent

Compania noastră servește pacienții din 2003. În acest timp, ne-am străduit în mod constant să maximizăm încrederea acordată.

Cabinetele noastre stomatologice oferă un mediu prietenos, climatizat, plăcut, cu cele mai moderne și inovatoare echipamente disponibile în stomatologie, în conformitate cu standardele Uniunii Europene - unit dentar, radiografie panoramică, sistem CAD/CAM, etc. Punem un mare accent pe serviciile stomatologice estetice, inclusiv: proteze dentare, albirea dinților, coroane de zirconiu.

Cele mai multe dintre restaurările noastre sunt implanturi cu încărcare imediată. Putem oferi proteze dentare nedureroase, gata de utilizare în doar 2 zile, cu sedare în stare de veghe sau chiar cu anestezie generală.

Lucrăm cu sisteme germane și elvețiene și suntem un partener de referință pentru sistemele de implant IHDE și Bredent.

Avem propriul nostru laborator stomatologic, care a fost, de asemenea, laboratorul de referință pentru 3M, și unde, pe lângă munca de zi cu zi, se asigură și instruirea tehnicienilor dentari.

Consultare? Așa că nu călătoriți departe!

În cabinetul nostru partener din München, organizăm în mod periodic zile de consultații, în care medicul dumneavoastră vă va examina personal, vă va răspunde la întrebări și vă va pregăti imediat un plan de tratament personalizat!

Consultația nu vă obligă la nimic, dar vă va ajuta să vă planificați, să vedeți exact situația dumneavoastră dentară și opțiunile pe care le oferim!

De asemenea, vă putem ajuta să solicitați o parte din tratament înapoi de la asiguratorul dumneavoastră! Vom completa imediat documentele necesare și vă vom oferi un plan de tratament și o radiografie în timpul consultației.

Clinica din Debrecen

Clinica noastră în Debrecen este o clinică de referință pentru sistemul de implanturi cu încărcare imediată IHDE. Orașul nostru este al doilea oraș ca mărime din Ungaria, după Budapesta. Cabinetul nostru, construit special, cu 3 nivele și 5 săli de operație, a fost deschis în 2009 și de atunci am ajutat sute de pacienți străini, în special britanici și irlandezi, dar am avut pacienți din Germania, Austria, Elveția și mulți din regiunea scandinavă.

Clinica este deținută și administrată cu profesionalism de Dr. Attila Szekely și Zoltan Szekely împreună cu chirurgii dentare și stomatologii cosmeticieni calificați și experimentați. Au angajamentul și pasiunea de a oferi pacienților lor tratamente profesionale, prietenoase și utile, cu o abordare etică.

Laboratorul nostru de tehnică dentară

Laboratorul nostru de tehnică dentară

Toți tehnicienii noștri dentare pricepuți au fost instruiți în Elveția. Scopul nostru este de a oferi întotdeauna lucrări dentare precise și cu aspect natural, folosind materiale de cea mai bună calitate și cea mai recentă tehnologie digitală, cum ar fi CAD/CAM. Cu laboratorul nostru dentar, suntem mai rapizi decât colegii noștri din Marea Britanie și Irlanda. Cheltuielile generale mai mici din Ungaria și fluxul mare de pacienți din Marea Britanie fac, de asemenea, posibil să vă oferim un tratament dentar mai accesibil, fără a compromite calitatea lucrărilor dentare.

Înainte După, lucrări dentare la care vă puteți aștepta

Restaurarea completă a maxilaruluiRestaurarea completă a maxilarului
Anomalii hemoragiceAnomalii hemoragice
Anomalii hemoragiceAnomalii hemoragice
recuperează-ți zâmbetul
sau sunați-ne 0036203816928

Pacienții noștri spun...

map

Solicitare de programare

Dacă doriți să discutați despre nevoile dvs. și să ne explicați situația dvs. dentară, vă rugăm să completați formularul de contact și vă vom răspunde în termen de 24 de ore sau rezervați o programare și primiți planul dvs. de tratament personalizat.
Pentru mai multe detalii despre cum vă putem ajuta vă rugăm să ne lăsați și numărul dumneavoastră de telefon, vă vom suna înapoi și vă vom răspunde la orice întrebare legată de tratamentul dentar.

*Indică câmpuri obligatorii
trimite

Mulțumesc

Am primit e-mailul, vă mulțumim. Colegul nostru vă va contacta în curând.

În cazul în care nu am reușit să vă contactăm din cauza unor motiv, cum ar fi, de exemplu, că ați scris greșit numărul de telefon sau că linia a fost ocupată de mai multe ori, atunci vă vom contacta la adresa de e-mail indicată.