Alergie

  • Aveți o coroană sau o punte?
  • Aveți gingia inflamată, în retragere? Marginea coroanei este neagră?
  • Este posibil să fi fost la o altă clinică dentară, unde vi s-a spus că, din cauza alergiei la metal, nu puteți avea o înlocuire obișnuită a dintelui?

Laboratorul nostru dentar lucrează cu materiale speciale fără metale, care nu provoacă alergii.

Sunați-ne și aflați mai multe despre aceste materiale și despre motivul și modul în care vă putem oferi bucuria de a mesteca fără probleme, chiar dacă acest lucru nu a fost posibil în trecut din cauza alergiei dumneavoastră.

biohpp

De obicei, baza unei proteze dentare este un fel de metal, deoarece mestecatul poate provoca forțe incredibil de mari pe care alte materiale nu le pot suporta teoretic pentru o perioadă lungă de timp. Laboratorul nostru stomatologic lucrează cu două materiale fără metal care sunt egale cu rama noastră din aliaj de cobalt-crom atât din punct de vedere estetic, cât și al capacității de încărcare.

Dacă estetica este importantă pentru dumneavoastră și aveți nevoie de înlocuirea dintelui pe dinții dumneavoastră, atunci zirconiul este cea mai bună soluție, deoarece proprietățile sale materiale sunt 100% egale cu cele ale dintelui original. Prin urmare, comparând-o cu un dinte real, este destul de imposibil de spus care este proteza și care este dintele original.

Tehnica revoluționară: BioHPP

Există doar câteva laboratoare în care această tehnologie este disponibilă. Nu este metal, ci BioHPP este un material termoplastic pe bază de polieter eter cetonă (PEEK), care este foarte asemănător cu osul natural datorită caracteristicilor sale flexibile, de aceea este potrivit pentru tratamente cu implanturi dentare mai mari.

CAD/CAM

Atât zirconiul, cât și BioHPP sunt proiectate de un computer și, pe baza acestui design, protezele sunt sculptate de computer pentru o precizie maximă și cea mai bună calitate.

Sunați-ne sau programați-vă la o consultație pentru a afla mai multe despre înlocuirea dinților fără metal.

Laser moale împotriva bolilor parodontale

Este un tratament foarte delicat pentru a opri infecțiile acute și cronice și, de asemenea, pentru a menține nivelul bolilor parodontale.

Nu extracția este primul lucru care trebuie făcut

Scopul nostru principal este de a păstra toți dinții care pot fi salvați, de aceea suntem mereu în căutare de tehnologii inovatoare pentru a asigura cu ajutorul lor un tratament eficient și, eventual, fără durere pentru pacienții noștri.

Asta este exact ceea ce face Helbo.

Tratamentul cu laser împotriva bacteriilor.

În timpul tratamentului Helbo, colorăm părțile infectate cu o vopsea albastră specială, apoi luminăm complet și sistematic aceste zone cu laserul Helbo soft. Particulele sensibile la lumină reacționează cu laserul, generând o formare intensă de oxigen, care ucide bacteriile dăunătoare din gura noastră.

Acest tratament este complet nedureros

Laserul moale are un record dovedit în ceea ce privește reducerea inflamației și sprijinirea procesului de vindecare a rănilor. Mai mult, poate trata nu doar problemele din gură, ci și cele de pe piele, așa că poate fi de mare ajutor chiar și în cazul herpesului.

Helbo soft laser pentru un rezultat de lungă durată al tratamentului cu implanturi dentare.

Helbo soft laser nu numai că poate ajuta la salvarea dinților, dar este recomandat în special pentru peri-implantită, care este un proces inflamator distructiv care afectează țesuturile moi și dure din jurul implanturilor dentare. Acest tip de tratament cu laser poate diminua, opri și preveni inflamația din jurul implanturilor dentare pentru a se asigura că implanturile inserate ar putea oferi capacitatea de a mesteca și vorbi fără probleme și, nu în ultimul rând, capacitatea de a râde vesel toată viața.

Implant în termen de o săptămână. Cum este posibil?

Implant în termen de o săptămână. Cum este posibil?

Acest implant elvețian sau monofazic poate fi plasat imediat într-un strat osos mai dens.
Beneficiind de plasarea implantului într-un strat osos mai profund, este posibil să primească implanturi chiar și cei care au purtat proteze de mult timp sau care au ratat anterior (tratament cu implanturi dentare) din cauza pierderii osoase.

  • mai rapid
  • mai puțin invaziv
  • și mai puțin scump sistem de implant elvețian

Rezervați-vă pentru o consultație și aflați cum puteți obține o înlocuire definitivă a dinților în doar 5 zile lucrătoare.

Înainte După, lucrări dentare la care vă puteți aștepta

Restaurarea completă a maxilaruluiRestaurarea completă a maxilarului
Anomalii hemoragiceAnomalii hemoragice
Anomalii hemoragiceAnomalii hemoragice
recuperează-ți zâmbetul
sau sunați-ne 0036203816928

Pacienții noștri spun...

map

Solicitare de programare

Dacă doriți să discutați despre nevoile dvs. și să ne explicați situația dvs. dentară, vă rugăm să completați formularul de contact și vă vom răspunde în termen de 24 de ore sau rezervați o programare și primiți planul dvs. de tratament personalizat.
Pentru mai multe detalii despre cum vă putem ajuta vă rugăm să ne lăsați și numărul dumneavoastră de telefon, vă vom suna înapoi și vă vom răspunde la orice întrebare legată de tratamentul dentar.

*Indică câmpuri obligatorii
trimite

Mulțumesc

Am primit e-mailul, vă mulțumim. Colegul nostru vă va contacta în curând.

În cazul în care nu am reușit să vă contactăm din cauza unor motiv, cum ar fi, de exemplu, că ați scris greșit numărul de telefon sau că linia a fost ocupată de mai multe ori, atunci vă vom contacta la adresa de e-mail indicată.