Dificultăți de mâncare

  • Îți sună familiar? În ciuda spălatului pe dinți și a controalelor regulate la dentist, tot nu este posibil să vă salvați dinții?
  • Din păcate, parodontita este foarte frecventă. Salvarea dinților ar trebui să fie întotdeauna obiectivul principal, dar dacă acest lucru nu este posibil, aveți în continuare opțiuni pentru a evita să trăiți cu o proteză mobilă.

Rezervați-vă pentru o consultație și aflați cum ați putea obține înlocuirea dinților doar în 5 zile lucrătoare.

Dificultăți de mâncare

Din păcate, pierderea stabilității dinților va afecta aproape toată lumea în timp.

Pentru a o evita, sunt necesare controale dentare regulate și tratamente de igienă dentară, deși, dacă problema a apărut deja, există o soluție și pentru aceasta.

Dacă te confrunți cu faptul că îți pierd dinții, ai probleme cu mestecatul, iar mâncatul este mai degrabă o suferință și o obligație în loc de o activitate plăcută, atunci nu trebuie să mai eziți să mergi la dentist.

Există unele cazuri în care dinții pot fi salvați, dar în multe cazuri, din păcate, ne confruntăm cu o astfel de infecție, încât singura soluție posibilă este îndepărtarea și înlocuirea imediată a dinților.

Analizăm toate soluțiile posibile în timpul consultației, pentru că scopul este de a păstra dinții pacientului cât mai mult timp posibil.

Implant în termen de o săptămână. Cum este posibil?

Implant în termen de o săptămână. Cum este posibil?

Acest implant elvețian sau monofazic poate fi plasat imediat într-un strat osos mai dens.
Beneficiind de plasarea implantului într-un strat osos mai profund, este posibil să primească implanturi chiar și cei care au purtat proteze de mult timp sau care au ratat anterior (tratament cu implanturi dentare) din cauza pierderii osoase.

  • mai rapid
  • mai puțin invaziv
  • și mai puțin scump sistem de implant elvețian

Rezervați-vă pentru o consultație și aflați cum puteți obține înlocuirea definitivă a dinților în doar 5 zile lucrătoare.

Înainte După, lucrări dentare la care vă puteți aștepta

Restaurarea completă a maxilaruluiRestaurarea completă a maxilarului
Anomalii hemoragiceAnomalii hemoragice
Anomalii hemoragiceAnomalii hemoragice
recuperează-ți zâmbetul
sau sunați-ne 0036203816928

Pacienții noștri spun...

map

Solicitare de programare

Dacă doriți să discutați despre nevoile dvs. și să ne explicați situația dvs. dentară, vă rugăm să completați formularul de contact și vă vom răspunde în termen de 24 de ore sau rezervați o programare și primiți planul dvs. de tratament personalizat.
Pentru mai multe detalii despre cum vă putem ajuta vă rugăm să ne lăsați și numărul dumneavoastră de telefon, vă vom suna înapoi și vă vom răspunde la orice întrebare legată de tratamentul dentar.

*Indică câmpuri obligatorii
trimite

Mulțumesc

Am primit e-mailul, vă mulțumim. Colegul nostru vă va contacta în curând.

În cazul în care nu am reușit să vă contactăm din cauza unor motiv, cum ar fi, de exemplu, că ați scris greșit numărul de telefon sau că linia a fost ocupată de mai multe ori, atunci vă vom contacta la adresa de e-mail indicată.