Fobia dentară

  • Plănuiți să vă înlocuiți dinții lipsă pentru o perioadă lungă de timp, dar vă este frică de dentist?
  • Aveți amintiri neplăcute, iar acesta este motivul pentru care nu mergeți regulat la dentist? Ar putea fi acesta motivul pentru care vă pierdeți dinții?
  • Sunteți pe cale să schimbați acest lucru, dar nu sunteți sigur cum să o faceți?

Învinge-ți frica dentară.

Rezervați-vă pentru o consultație și aflați cum ați putea obține chiar și o restaurare completă a maxilarului în termen de 5 zile lucrătoare, în sedare conștientă și fără durere.

Fobie dentară

Ori de câte ori ne întrebăm pacienții care ar putea fi motivul pentru care își pierd dinții, atunci, în afară de cauzele genetice și de accidente, unul dintre cele mai frecvente lucruri pe care ni le spun este frica de dentist. Această fobie poate fi atât de serioasă uneori încât nici măcar o durere constantă nu poate fi un stimulent suficient pentru a merge la dentist.

Ar putea exista multe motive pentru a dezvolta un fel de frică de dentist. În multe cazuri, din cauza unor experiențe negative anterioare, zgomotele, gusturile și mirosurile care pot fi experimentate într-o clinică pot evoca sentimente negative la un pacient. Teama de instrumente și de durere este foarte frecventă, iar mulți pacienți nu pot face față acestei situații neobișnuite de viață.

Implant în termen de o săptămână. Cum este posibil?

Implant în termen de o săptămână. Cum este posibil?

Acest implant elvețian sau monofazic poate fi plasat imediat într-un strat osos mai dens.
Beneficiind de plasarea implantului într-un strat osos mai profund, este posibil să primească implanturi chiar și cei care au purtat proteze de mult timp sau care au ratat anterior (tratament cu implanturi dentare) din cauza pierderii osoase.

  • mai rapid
  • mai puțin invaziv
  • și mai puțin scump sistem de implant elvețian

Rezervați-vă pentru o consultație și aflați cum puteți obține înlocuirea definitivă a dinților în doar 5 zile lucrătoare.

Înainte După, lucrări dentare la care vă puteți aștepta

Restaurarea completă a maxilaruluiRestaurarea completă a maxilarului
Anomalii hemoragiceAnomalii hemoragice
Anomalii hemoragiceAnomalii hemoragice
recuperează-ți zâmbetul
sau sunați-ne 0036203816928

Pacienții noștri spun...

map

Solicitare de programare

Dacă doriți să discutați despre nevoile dvs. și să ne explicați situația dvs. dentară, vă rugăm să completați formularul de contact și vă vom răspunde în termen de 24 de ore sau rezervați o programare și primiți planul dvs. de tratament personalizat.
Pentru mai multe detalii despre cum vă putem ajuta vă rugăm să ne lăsați și numărul dumneavoastră de telefon, vă vom suna înapoi și vă vom răspunde la orice întrebare legată de tratamentul dentar.

*Indică câmpuri obligatorii
trimite

Mulțumesc

Am primit e-mailul, vă mulțumim. Colegul nostru vă va contacta în curând.

În cazul în care nu am reușit să vă contactăm din cauza unor motiv, cum ar fi, de exemplu, că ați scris greșit numărul de telefon sau că linia a fost ocupată de mai multe ori, atunci vă vom contacta la adresa de e-mail indicată.