Pierderea osului

  • Aveți dinți lipsă?
  • Aveți o proteză dentară detașabilă?
  • Ați avut deja o consultație la care vi s-a spus că tratamentul cu implanturi dentare nu ar fi posibil pentru dumneavoastră? Aveți nevoie de o grefă osoasă, dar nu doriți să treceți prin asta?

Aveți dreptate! Nu trebuie să o faci!

Programă-te pentru o consultație și află cum poți obține o restaurare completă a maxilarului în doar 5 zile lucrătoare, chiar dacă cazul tău a fost refuzat în alte locuri sau dacă ți s-a spus că nu se poate efectua decât un tratament de implant dentar cu grefă osoasă.

bone

Odată ce am decis să înlocuim dinții lipsă, ne dorim ca tratamentul să fie sigur, rapid și nedureros.

Mulți dintre pacienții noștri au fost deja informați că tratamentul cu implanturi dentare nu ar fi posibil în cazul lor fără grefă osoasă sau lifting sinusal. Aceste tratamente prelungesc durata și cresc costul tratamentului cu implanturi dentare, în plus, sunt destul de dureroase în multe cazuri.

Acesta este motivul pentru care sistemul de implanturi cu încărcare imediată reprezintă o oportunitate atât de mare. Deoarece nu este nevoie de grefă osoasă sau de ridicare a sinusurilor și pentru că nu trebuie să așteptăm între timpii de vindecare, se va scurta durata tratamentului.

Dacă doriți să aflați dacă sistemul de implanturi cu încărcare imediată este sau nu posibil în cazul dumneavoastră, nu ezitați, programați-vă la o consultație pentru o evaluare personală de către unul dintre medicii noștri stomatologi.

Implant în termen de o săptămână. Cum este posibil?

Implant în termen de o săptămână. Cum este posibil?

Acest implant elvețian sau monofazic poate fi plasat imediat într-un strat osos mai dens.
Beneficiind de plasarea implantului într-un strat osos mai profund, este posibil să primească implanturi chiar și cei care au purtat proteze de mult timp sau care au ratat anterior (tratament cu implanturi dentare) din cauza pierderii osoase.

  • mai rapid
  • mai puțin invaziv
  • și mai puțin scump sistem de implant elvețian

Rezervați-vă pentru o consultație și aflați cum puteți obține înlocuirea definitivă a dinților în doar 5 zile lucrătoare.

Înainte După, lucrări dentare la care vă puteți aștepta

Restaurarea completă a maxilaruluiRestaurarea completă a maxilarului
Anomalii hemoragiceAnomalii hemoragice
Anomalii hemoragiceAnomalii hemoragice
recuperează-ți zâmbetul
sau sunați-ne 0036203816928

Pacienții noștri spun...

map

Solicitare de programare

Dacă doriți să discutați despre nevoile dvs. și să ne explicați situația dvs. dentară, vă rugăm să completați formularul de contact și vă vom răspunde în termen de 24 de ore sau rezervați o programare și primiți planul dvs. de tratament personalizat.
Pentru mai multe detalii despre cum vă putem ajuta vă rugăm să ne lăsați și numărul dumneavoastră de telefon, vă vom suna înapoi și vă vom răspunde la orice întrebare legată de tratamentul dentar.

*Indică câmpuri obligatorii
trimite

Mulțumesc

Am primit e-mailul, vă mulțumim. Colegul nostru vă va contacta în curând.

În cazul în care nu am reușit să vă contactăm din cauza unor motiv, cum ar fi, de exemplu, că ați scris greșit numărul de telefon sau că linia a fost ocupată de mai multe ori, atunci vă vom contacta la adresa de e-mail indicată.