Soluție fixă

  • V-ați săturat de proteza dentară mobilă?
  • Este dificil de curățat?
  • Este greu de mâncat sau de vorbit cu el?

Înlocuiți-o! aveți din nou o punte fixă în termen de 5 zile lucrătoare, chiar dacă nu mai aveți niciun dinte propriu dinte.

Soluție fixă

Implant în termen de o săptămână. Cum este posibil?

Implant în termen de o săptămână. Cum este posibil?

Acest implant elvețian sau monofazic poate fi plasat imediat într-un strat osos mai dens.
Beneficiind de plasarea implantului într-un strat osos mai profund, este posibil să primească implanturi chiar și cei care au purtat proteze de mult timp sau care au ratat anterior (tratament cu implanturi dentare) din cauza pierderii osoase.

  • mai rapid
  • mai puțin invaziv
  • și mai puțin scump sistem de implant elvețian

Rezervați-vă pentru o consultație și aflați cum puteți obține înlocuirea definitivă a dinților în doar 5 zile lucrătoare.

Față de implantul tradițional, acest sistem de implant elvețian nu necesită intervenții chirurgicale suplimentare dureroase, cum ar fi ridicarea sinusurilor și grefa osoasă, ceea ce vă economisește timp și bani. Înlocuirea dinților lipsă cu implanturi poate ajuta, de asemenea, pacientul să arate mai tânăr și mai atractiv, deoarece acestea opresc continuarea recesiunii osoase.

Sistemul de implanturi de 5 zile cu dinți permanenți este una dintre cele mai avansate tehnici de chirurgie dentară pe care stomatologii noștri o folosesc de mulți ani în Ungaria. Datorită acestei implantări dentare de top atragem în fiecare an sute de pacienți din Anglia, Irlanda și Germania.

Acest sistem de implanturi este fabricat în Elveția, iar prețul rezonabil ne face să fim un furnizor de tratamente dentare căutat în Ungaria chiar și de către pacienții elvețieni.

În cabinetul și laboratorul nostru folosim tehnici și materiale dentare de ultimă generație din Germania și Elveția, care vă asigură implanturi dentare funcționale și cu aspect natural, la un preț accesibil.

Cea mai frecventă problemă pentru persoanele care trăiesc cu proteze dentare detașabile este mobilitatea acesteia. Purtarea acesteia poate fi dureroasă, deoarece poate răni gingia, iar din cauza mobilității acesteia, mâncatul poate fi dificil și poate provoca situații neplăcute în viața socială. Mulți pacienți ne spun că și-au pierdut încrederea în sine din această cauză.

Dacă și dvs. suferiți de acestea, cea mai bună soluție este înlocuirea protezei detașabile cu una fixă, astfel încât să vă puteți recăpăta zâmbetul fericit, capacitatea de a mesteca și de a vorbi din nou fără nicio problemă.

Înainte După, lucrări dentare la care vă puteți aștepta

Restaurarea completă a maxilaruluiRestaurarea completă a maxilarului
Anomalii hemoragiceAnomalii hemoragice
Anomalii hemoragiceAnomalii hemoragice
recuperează-ți zâmbetul
sau sunați-ne 0036203816928

Pacienții noștri spun...

map

Solicitare de programare

Dacă doriți să discutați despre nevoile dvs. și să ne explicați situația dvs. dentară, vă rugăm să completați formularul de contact și vă vom răspunde în termen de 24 de ore sau rezervați o programare și primiți planul dvs. de tratament personalizat.
Pentru mai multe detalii despre cum vă putem ajuta vă rugăm să ne lăsați și numărul dumneavoastră de telefon, vă vom suna înapoi și vă vom răspunde la orice întrebare legată de tratamentul dentar.

*Indică câmpuri obligatorii
trimite

Mulțumesc

Am primit e-mailul, vă mulțumim. Colegul nostru vă va contacta în curând.

În cazul în care nu am reușit să vă contactăm din cauza unor motiv, cum ar fi, de exemplu, că ați scris greșit numărul de telefon sau că linia a fost ocupată de mai multe ori, atunci vă vom contacta la adresa de e-mail indicată.