Soluție rapidă

  • Plănuiți să vă înlocuiți dinții lipsă, dar nu aveți timp pentru asta?
  • Nu doriți să așteptați luni de zile până la înlocuirea dinților care vă lipsesc?
  • Doriți să beneficiați de tratament cât mai curând posibil?

Nu o mai amânați. Luați legătura cu noi pentru o consultație și aflați cum ați putea primi chiar și o restaurare completă a maxilarului în termen de 5 zile lucrătoare.

Soluție rapidă

Sănătatea este cel mai important lucru din viața noastră

Cu toate acestea, este întotdeauna lăsată în urmă la locul de muncă, în familie și în alte lucruri pe care trebuie să le faci. Avem timp pentru orice, mai puțin pentru noi înșine.

Dar ce se întâmplă dacă problema nu mai poate fi amânată? Este un moment în care este foarte important să găsiți o soluție fiabilă și de înaltă calitate, care să fie accesibilă și, totuși, rapidă

Deoarece clinica noastră lucrează cu sistemul elvețian de implanturi cu încărcare imediată, precum și cu sistemul Bredent Fast&Ficed, iar pacienții noștri care urmează un tratament cu implanturi dentare sunt prioritari pentru laboratorul nostru stomatologic, le putem oferi servicii de înaltă calitate într-o perioadă scurtă de timp.

Lăsați pe seama noastră, coordonatorii noștri de pacienți vor organiza programările la un nivel profesionist, astfel încât să vă convină cel mai bine, fie că este vorba de o programare pentru tratament sau pentru controalele necesare.

Economisiți timp, energie și bani.

Rezervați-vă pentru o consultație și aflați cum puteți obține înlocuirea definitivă a dinților în doar 5 zile lucrătoare.

Implant în termen de o săptămână. Cum este posibil?

Implant în termen de o săptămână. Cum este posibil?

Acest implant elvețian sau monofazic poate fi plasat imediat într-un strat osos mai dens.
Beneficiind de plasarea implantului într-un strat osos mai profund, este posibil să primească implanturi chiar și cei care au purtat proteze de mult timp sau care au ratat anterior (tratament cu implanturi dentare) din cauza pierderii osoase.

  • mai rapid
  • mai puțin invaziv
  • și mai puțin scump sistem de implant elvețian

Înainte După, lucrări dentare la care vă puteți aștepta

Restaurarea completă a maxilaruluiRestaurarea completă a maxilarului
Anomalii hemoragiceAnomalii hemoragice
Anomalii hemoragiceAnomalii hemoragice
recuperează-ți zâmbetul
sau sunați-ne 0036203816928

Pacienții noștri spun...

map

Solicitare de programare

Dacă doriți să discutați despre nevoile dvs. și să ne explicați situația dvs. dentară, vă rugăm să completați formularul de contact și vă vom răspunde în termen de 24 de ore sau rezervați o programare și primiți planul dvs. de tratament personalizat.
Pentru mai multe detalii despre cum vă putem ajuta vă rugăm să ne lăsați și numărul dumneavoastră de telefon, vă vom suna înapoi și vă vom răspunde la orice întrebare legată de tratamentul dentar.

*Indică câmpuri obligatorii
trimite

Mulțumesc

Am primit e-mailul, vă mulțumim. Colegul nostru vă va contacta în curând.

În cazul în care nu am reușit să vă contactăm din cauza unor motiv, cum ar fi, de exemplu, că ați scris greșit numărul de telefon sau că linia a fost ocupată de mai multe ori, atunci vă vom contacta la adresa de e-mail indicată.