Înainte după, lucrări dentare la care vă puteți aștepta

Cu ajutorul videolibrăriei și a galeriei noastre foto puteți vedea tratamentele efectuate în clinica noastră stomatologică.

Pacientul și-a pierdut dinții la o vârstă foarte tânără

12

Potrivit acestuia, motivul a fost tratamentele dentare proaste pe care le-a primit și, din această cauză, a fost nevoit să trăiască cu proteze dentare detașabile. Nu suporta faptul că trebuia să își lipească din nou și din nou proteza, iar din cauza mobilității acesteia și-a pierdut și încrederea în sine. Vorbirea, râsul și mestecatul au devenit și ele problematice, așa că a început să caute o soluție finală.
Nu avea suficient os pentru sistemul convențional de implanturi, motiv pentru care i s-a recomandat o grefă osoasă, dar a dorit să evite acest lucru.
"Am fost foarte mulțumită de soluția de 5 zile lucrătoare, care este nu numai rapidă, ci și nedureroasă și nu necesită nici grefă osoasă. Mi-am recuperat viața!"

Accident sportiv

12

Din cauza unui accident sportiv pe care pacienta noastră l-a avut când era tânără, dintele deteriorat a necesitat la început un tratament de canal, dar mai târziu nu a mai putut fi salvat și a trebuit să fie extras.
Pacienta a putut să se descurce cu proteza detașabilă pentru o vreme, dar nu s-a putut obișnui cu adevărat cu ea, așa că, din această cauză, a simțit o frustrare continuă în viața socială și la locul de muncă.
Când a citit prima dată despre sistemul de 5 zile lucrătoare, a luat imediat legătura cu noi și a fost foarte fericită când a aflat că tratamentul lui poate fi făcut cu ușurință de noi.
De atunci se simte ca și cum nu și-ar fi pierdut niciodată dinții!

Probleme cu alcoolul

12

Pacientul nostru ne-a spus că a avut o perioadă foarte dificilă în viața sa, când a avut probleme cu alcoolul. Acesta a fost un alt motiv pentru care dinții săi erau deteriorați. Odată ce viața lui a fost rezolvată, a vrut să își rezolve și situația dentară, așa că a căutat o soluție rapidă și nedureroasă

Boala parodontală a gingiilor

12

Pacienta în vârstă de 35 de ani suferea de o boală gingivală parodontală severă, fără ca ea să aibă vreo vină. Din această cauză, dinții i s-au slăbit și din cauza mestecatului s-au deplasat, ceea ce i-a desfigurat zâmbetul.
She works in tourism, so she has to speak to many people in person, which caused her bigger and bigger frustration.
Așa că a decis în cele din urmă să își rezolve situația dentară, dar a fost șocată de prețul și de tratamentul pe care l-ar fi putut avea prin sistemul convențional de implanturi, așa că a început să caute alte soluții.
A fost foarte mulțumită de faptul că și-a putut recăpăta zâmbetul în 5 zile lucrătoare.
"Cel mai bun lucru a fost când m-am văzut în oglindă. Mi-am recăpătat imediat încrederea în mine. Am plâns de fericire și nu pot descrie sentimentul, vă mulțumesc."

Igiena orală slabă

12

Potrivit tinerei noastre paciente, igiena sa orală nu era suficient de bună, ceea ce a dus la retragerea gingiilor și la probleme dentare care nu puteau fi rezolvate decât printr-o soluție radicală.
Toți dinții ei au trebuit să fie extrași și a fost necesară o restaurare completă a gurii (atât a maxilarului superior, cât și a celui inferior).
"Lucrez ca ospătăriță și de multe ori am avut senzația, când oamenii râdeau, că este vorba despre mine din cauza dinților mei. A fost foarte inconfortabil. Este de necrezut că a durat doar 5 zile pentru a rezolva problema pe care am neglijat-o atât de mult timp. Voi avea grijă de ea."

Nu am putut mânca nimic.

"Nu a existat nicio durere. Acum mă simt 100% mai bine. Simt că pot ieși în oraș, simt că mi-am recuperat zâmbetul. Din cauza protezei nu pot vorbi prea mult."

Nu prea aveam încredere să zâmbesc.

"Ar fi cea mai bună decizie pe care o vei lua în viața ta, îți va schimba viața!"

Am proteză dentară de 4 ani pe partea de sus.

"Tratamentul a fost bine, am fost conștient de ceea ce se întâmplă, dar nu am simțit nimic, ceea ce a fost bine."

Nu a avut nicio soluție permanentă pentru situația mea

"Mergeți înainte, de fapt, în 5 zile am avut dinți permanenți, așa că a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată."

Era ciudat să fii fără dinți

"Dentistul a fost super. Durerea de la implant nu a fost aproape nimic."

Pacienții noștri spun...

map

Solicitare de programare

Dacă doriți să discutați despre nevoile dvs. și să ne explicați situația dvs. dentară, vă rugăm să completați formularul de contact și vă vom răspunde în termen de 24 de ore sau rezervați o programare și primiți planul dvs. de tratament personalizat.
Pentru mai multe detalii despre cum vă putem ajuta vă rugăm să ne lăsați și numărul dumneavoastră de telefon, vă vom suna înapoi și vă vom răspunde la orice întrebare legată de tratamentul dentar.

*Indică câmpuri obligatorii
trimite

Mulțumesc

Am primit e-mailul, vă mulțumim. Colegul nostru vă va contacta în curând.

În cazul în care nu am reușit să vă contactăm din cauza unor motiv, cum ar fi, de exemplu, că ați scris greșit numărul de telefon sau că linia a fost ocupată de mai multe ori, atunci vă vom contacta la adresa de e-mail indicată.