Calitate elvețiană și germană

  • Plănuiți să vă înlocuiți dinții lipsă?
  • Există prea multe sisteme de implanturi și nu știi care ar fi cea mai bună soluție pentru tine?

Rezervați-vă pentru o consultație și aflați mai multe despre înlocuirea dinților lipsă cu sistemul de implanturi elvețian.

Aflați cum vă puteți recăpăta dinții cu sisteme de implanturi cu încărcare imediată în doar 2-5 zile lucrătoare.

Calitate

Implant în termen de o săptămână. Cum este posibil?

Implant în termen de o săptămână. Cum este posibil?

Acest implant elvețian sau monofazic poate fi plasat imediat într-un strat osos mai dens.
Beneficiind de plasarea implantului într-un strat osos mai profund, este posibil să primească implanturi chiar și cei care au purtat proteze de mult timp sau care au ratat anterior (tratament cu implanturi dentare) din cauza pierderii osoase.

  • mai rapid
  • mai puțin invaziv
  • și mai puțin scump sistem de implant elvețian

Dacă pentru dumneavoastră contează faptul că un produs este de calitate elvețiană și este un produs original elvețian, atunci trebuie să fiți o persoană pentru care detaliile contează cu adevărat. Astfel, standardele înalte de producție, prezența garantată pe piață și garanția pe termen lung sunt importante.

IHDE este un producător elvețian de implanturi, care a fost fondat de Dr. Prof. Stefan Ihde, care este inventatorul implanturilor strategice. Sloganul IHDE: "Pentru mine, implantologia începe acolo unde alții au renunțat".

IHDE oferă o garanție pe termen lung pentru implanturile sale strategice pe care le folosește clinica noastră, iar producătorul este în legătură directă cu stomatologii noștri.

Spre deosebire de multe alte implanturi, utilizarea acestor implanturi IHDE este supusă unor examene și instruiri interne, asigurând că pacienții noștri primesc implanturi doar de la specialiști care au fost instruiți profesional.

Nu numai chirurgii dentare participă la aceste cursuri de formare, ci și specialiștii în protetică, asistenții și coordonatorii de pacienți, în mod individual și personalizat pentru zona lor.

În cadrul forumurilor profesionale la nivel mondial, cei mai buni chirurgi dentare din lume pot învăța unii de la alții.

Metoda de înaltă tehnologie în timpul producției.

Implanturile IHDE sunt supuse unui tratament special al suprafeței, prin urmare diferitele contaminări nu se pot lipi de suprafața șuruburilor, ceea ce le face potrivite chiar și pentru fumătorii înrăiți.

Rata de succes a implanturilor este de aproape 100%, ceea ce înseamnă că nu există pacienți care, chiar dacă ar fi pierdut un implant, să nu poată obține un înlocuitor fix.

Implanturile IHDE sunt utilizate în 40 de țări, iar sistemul în sine are o experiență de peste 20 de ani.

Clinica noastră lucrează cu sistemul IHDE de aproape 10 ani și a schimbat viețile a mii de pacienți prin acest sistem. Fiți următorul!

Înainte După, lucrări dentare la care vă puteți aștepta

Restaurarea completă a maxilaruluiRestaurarea completă a maxilarului
Anomalii hemoragiceAnomalii hemoragice
Anomalii hemoragiceAnomalii hemoragice
recuperează-ți zâmbetul
sau sunați-ne 0036203816928

Pacienții noștri spun...

map

Solicitare de programare

Dacă doriți să discutați despre nevoile dvs. și să ne explicați situația dvs. dentară, vă rugăm să completați formularul de contact și vă vom răspunde în termen de 24 de ore sau rezervați o programare și primiți planul dvs. de tratament personalizat.
Pentru mai multe detalii despre cum vă putem ajuta vă rugăm să ne lăsați și numărul dumneavoastră de telefon, vă vom suna înapoi și vă vom răspunde la orice întrebare legată de tratamentul dentar.

*Indică câmpuri obligatorii
trimite

Mulțumesc

Am primit e-mailul, vă mulțumim. Colegul nostru vă va contacta în curând.

În cazul în care nu am reușit să vă contactăm din cauza unor motiv, cum ar fi, de exemplu, că ați scris greșit numărul de telefon sau că linia a fost ocupată de mai multe ori, atunci vă vom contacta la adresa de e-mail indicată.