Preț competitiv

  • Dacă și tu ai impresia că tratamentele dentare sunt incredibil de scumpe
  • Ați mai avut o consultație dentară până acum?
  • Cunoașteți soluția, dar vi se pare că este inaccesibilă?

Obțineți un plan de tratament de la noi. Înlocuirea dinților în 5 zile lucrătoare și aproape 60% mai ieftin în comparație cu prețurile din Marea Britanie sau din Germania.

Preț competitiv

Prețurile sunt mult mai mici în Ungaria decât în Marea Britanie.

În plus, avem propriul nostru laborator stomatologic, ceea ce garantează un preț mai mic și calitatea în același timp. Programează-te pentru o consultație și află care ar fi prețul înlocuirii dinților lipsă doar în 5 zile lucrătoare.

Stomatologia este una dintre cele mai costisitoare ramuri ale asistenței medicale moderne. În timpul consultațiilor ne confruntăm adesea cu problema că pacienții care ar dori să își înlocuiască dinții lipsă, ar dori, de asemenea, să vadă o oarecare îmbunătățire a calității vieții lor, însă aceste două aspecte par a fi incompatibile atunci când trebuie să cheltuiască toți banii pe tratament.

Un preț mai mic nu este echivalent cu o calitate mai scăzută, deoarece cea mai mare parte a prețului unui serviciu este de obicei determinată de salariu, de costurile de închiriere și de taxe, și nu de produsul în sine.

Toate lucrările noastre de laborator dentar sunt efectuate în Ungaria, prin urmare costurile noastre tehnice sunt mai mici, ceea ce ne permite să avem prețuri competitive chiar și pentru tratamentele care se fac în Londra. În cazul în care un pacient are nevoie de un tratament mai complex, acesta poate fi efectuat numai la clinica noastră din Ungaria, unde poate economisi până la 60% din preț în comparație cu costul mediu al unui tratament în Marea Britanie sau în Germania. În plus, calitatea stomatologiei maghiare este renumită la nivel mondial. Clinicile noastre sunt dotate cu instrumente tehnologice germane și elvețiene, iar laboratorul nostru stomatologic folosește materiale germane de cea mai bună calitate.

Acesta este motivul pentru a beneficia de servicii de înaltă calitate la un preț accesibil.

Implant în termen de o săptămână. Cum este posibil?

Implant în termen de o săptămână. Cum este posibil?

Acest implant elvețian sau monofazic poate fi plasat imediat într-un strat osos mai dens.
Beneficiind de plasarea implantului într-un strat osos mai profund, este posibil să primească implanturi chiar și cei care au purtat proteze de mult timp sau care au ratat anterior (tratament cu implanturi dentare) din cauza pierderii osoase.

  • mai rapid
  • mai puțin invaziv
  • și mai puțin scump sistem de implant elvețian

Rezervați-vă pentru o consultație și aflați cum puteți obține înlocuirea definitivă a dinților în doar 5 zile lucrătoare.

Înainte După, lucrări dentare la care vă puteți aștepta

Restaurarea completă a maxilaruluiRestaurarea completă a maxilarului
Anomalii hemoragiceAnomalii hemoragice
Anomalii hemoragiceAnomalii hemoragice
recuperează-ți zâmbetul
sau sunați-ne 0036203816928

Pacienții noștri spun...

map

Solicitare de programare

Dacă doriți să discutați despre nevoile dvs. și să ne explicați situația dvs. dentară, vă rugăm să completați formularul de contact și vă vom răspunde în termen de 24 de ore sau rezervați o programare și primiți planul dvs. de tratament personalizat.
Pentru mai multe detalii despre cum vă putem ajuta vă rugăm să ne lăsați și numărul dumneavoastră de telefon, vă vom suna înapoi și vă vom răspunde la orice întrebare legată de tratamentul dentar.

*Indică câmpuri obligatorii
trimite

Mulțumesc

Am primit e-mailul, vă mulțumim. Colegul nostru vă va contacta în curând.

În cazul în care nu am reușit să vă contactăm din cauza unor motiv, cum ar fi, de exemplu, că ați scris greșit numărul de telefon sau că linia a fost ocupată de mai multe ori, atunci vă vom contacta la adresa de e-mail indicată.